Palvelut

Web-ratkaisut

Suunnittelemme niin yrityksille, kuin yksityisille hienoja ja helppokäyttöisiä web-palveluita.

Luomamme sivustot ovat aina:
  • Tyylikkäitä
  • Helppokäyttöisiä (sinulle ja asiakkaillesi!)
  • Hakukoneoptimoituja
  • Tietoturvallisia

Kehittämämme sivustot perustuvat erittäin suosittuun Laravel 5 PHP-frameworkiin. Kehitämme itse sivustojen pohjakoneiston alusta alkaen, jotta voimme varmistua siitä, että sivustosi on juuri sellainen, kuin itse haluat. Näin pystytään myös saavuttamaan erittäin korkea koodin laatutaso, joka vähentää tietoturva-uhkia huomattavasti.

Jokainen sivusto luodaan käyttäen ketterää kehitysmenetelmää, joka tarkoittaa sitä, että asiakas pysyy tiukasti mukana koko suunnittelu- ja kehitysprosessin ajan. Jos tämä tuntuu liian työläältä, voimme tietysti myös itse suunnitella sivuston alustavan ohjeistuksesi pohjalta.

Kuulostaako lupaavalta? Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle, tai yrityksellesi unelmiesi sivusto!

Alta löytyvän nappulan avulla pääset sivulle, jossa voit kertoa tarkemmin sivustosi tarpeista. Jos et kuitenkaan ole vielä aivan varma, niin voit olla meihin yhteydessä yleisellä yhteydenottolomakkeella.

SEO (Hakukoneoptimointi)

Jokainen kehittämämme sivusto on alusta alkaen suunniteltu sillä mielellä, että hakukoneiden on varmasti helppo tutkia sivustosi sisältö nyt ja tulevaisuudessa. Jos hakukoneet ovat sitä mieltä, että sivustosi on rakenteeltaan järkevä ja esim. mobiiliystävällinen (kuten kaikki kehittämämme sivustot ovat!), niin se myös näkyy hakutuloksissa korkeana sijoituksena.

Jos et tarvitse uutta sivustoa, mutta koet että nykyisen sivustosi liikenne on turhan verkkaista, niin ole ihmeessä yhteydessä! Voimme arvioida jo olemassa olevan sivuston hakukoneystävällisyyden ja tarpeen vaatiessa myös parantaa sivustosi näkyvyyttä.

Hakukoneoptimointia koskevissa asioissa ota yhteyttä yleisellä yhteydenottolomakkeella.

Brändäys ja Valokuvaus

Yksilölliset ja kauniit sivut perustuvat tarkasti valittuihin väreihin ja laadukkaisiin kuviin. Tarvittaessa suunnittelemme sivustolle väriteeman ja / tai kuvaamme sivustollasi käytettävät kuvat.


Kuvaukseen liittyvistä asioista voi kysyä lisää Markukselta sähköpostilla: markus@mits.fi.